Het stapelbed is goed stevig hout of staal?

September 15, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Het stapelbed is goed stevig hout of staal?

Zijn het het stapelbed stevige hout of staal goede ah?

 

Vele mensen zullen vinden bij het kopen de stapelbedden, stapelbedden stevig hout en staal hebben. Kies welk materiaal goed is? Ik introduceer kort vandaag aan u.

laatste bedrijfsnieuws over Het stapelbed is goed stevig hout of staal?  0

1. Eerst en vooral, van het prijsstandpunt, is het stevige houten stapelbed duurder. Als het in de slaapzaal wordt gebruikt, is het niet geschikt om stevig hout te kiezen, het staal zal kiezen meer betaalbaar zijn.

 

2. Ten tweede, van het standpunt van verschijning, worden de houten stapelbedden gemaakt van zuiver stevig hout, is de kleur meestal stevige houten logboeken; de staalstapelbedden worden bespoten door op hoge temperatuur, het bespuiten kan de kleur worden gediversifieerd.

laatste bedrijfsnieuws over Het stapelbed is goed stevig hout of staal?  1

3. Van het standpunt van grondstoffen, is het stevige houten stapelbed moeilijk om het hout van echt te onderscheiden. In het algemeen, is de pijnboom zachter en niet zo sterk zoals as en iep. Dit vereist ervaren mensen om hen te onderscheiden, om hoge prijzen te vermijden om goedkope stevige houten bedden te kopen. Het staalstapelbed wordt niet zodat veel vereist, en de prijs is vrij veel goedkoper.

 

4. Van het standpunt van stabiliteit, zullen de staalstapelbedden een weinig sterker dan houten bedden zijn, en de levensduur van staalbedden zal langer dan dat van stevige houten bedden zijn.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het stapelbed is goed stevig hout of staal?  2

In een woord, zijn de stevige houten stapelbedden geschikter voor individuele families, studentenslaapzaal, meer aangewezen de stapelbedden van het het gebruiksstaal van de personeelsslaapzaal. Natuurlijk, of u houten of staalstapelbedden kiest, is het belangrijkste ding dat de kwaliteit uitstekend zou moeten zijn, om de waarschijnlijkheid van ongevallen te verminderen.