De elektronische kasten moeten aandacht aan de volgende aspecten besteden

October 14, 2022

De elektronische kasten moeten aandacht aan de volgende aspecten besteden

laatste bedrijfsnieuws over De elektronische kasten moeten aandacht aan de volgende aspecten besteden  0

1. Structureel ontwerp: Momenteel, volgens het verschil van sloten en het verschil van ontwerp en productieproces, is de structuur van elektronische opslagkabinetten verdeeld in twee types: met tussenlaag en zonder tussenlaag. Als supermarkten, is het geschikt voor kabinetten van de niet-tussenlaag de elektronische opslag.

 

2. Vermenselijkt ontwerp: de stem zet wanneer toegang tot ertoe aan; eenvoudig en gemakkelijk-aan-begrijp verrichting/beheersinterface; de beheerdersmodus is geschikt en veilig.

 

3. Elektriciteitsveiligheid: De veiligheid is de belangrijkste kwestie wanneer het openen van zaken, omdat de elektronische kast de externe macht van 220V gebruikt. Zodra een elektrisch lekkageongeval zich voordoet, zullen de gevolgen zeer ernstig zijn. Volgens de behoeften van het Algemene Beleid van Kwaliteitssupervisie, Inspectie en Quarantaine, de producten die CCIB-certificatie en Grote Muurcertificatie hebben overgegaan moeten 3C-certificatie ook overgaan. Aangezien het intelligente elektronische opslagkabinet tot de nieuwe industrie behoort, zijn de producten nog niet binnen het werkingsgebied van de nationale van certificatie 3C verplichte catalogus. De elektronische die opslagkabinetten door alle fabrikanten worden geproduceerd hebben de geen verplichte certificatie van 3C ondergaan, zodat als Ce-de veiligheidscertificatie of de verwante certificaten kunnen worden verstrekt, kan het worden beschouwd veilig. product.

laatste bedrijfsnieuws over De elektronische kasten moeten aandacht aan de volgende aspecten besteden  1

4. Het perfecte systeem van de naverkoopdienst: De bekende elektronische kastfabrikanten zullen hun eigen perfect systeem van de naverkoopdienst opzetten. De elektronische opslagkabinetten vereisen opvolgendeonderhoud en onderhoud. De perfecte naverkoopdienst kan technische ondersteuning verstrekken wanneer u om het even welke problemen ontmoet.

 

5. Elektromagnetische compatibiliteitproblemen van elektronische kasten: Een groot aantal spaanders en de geïntegreerde schakelingen zijn geïntegreerd op de belangrijkste controleraad van elektronische kasten, en de elektromagnetische interferentie van efficiënte impedantiewalkie-talkies en mobiele telefoons is een sterke waarborg voor de normale bedrijfsvoering van de kasten. Betreffende elektromagnetische compatibiliteit, is er etc. de elektromagnetische compatibiliteitcertificatie EMC van China (een deel van 3C-certificatie), Ce-elektromagnetische compatibiliteitcertificatie (een deel van Ce-certificatie). De kwaliteit en de prestaties van elektronische kasten die de elektromagnetische compatibiliteitcertificatie hebben overgegaan zijn meer gewaarborgd.

 

6. Het auteursrecht van de elektronische kastsoftware. In dit stadium, worden de intellectuele-eigendomsrechten meer en meer getaxeerd en door de staat beschermd. De onafhankelijke eigendom van softwareauteursrechten door fabrikanten is niet alleen bevorderlijk voor software-upgrades en de betere prestaties van het opslagkabinet, maar ook biedt bescherming voor consumenten om producten veilig te gebruiken en vanaf rechtsgeschillen te blijven.