Krijg een reeks kabinetten van het staaldossier voor uw bureau in de herfst

August 16, 2022

De herfst komt, kunnen de droge houten dossierkabinetten heel wat veiligheidsrisico's zijn toe te schrijven aan weerredenen. Het kabinet van het staaldossier kan deze tekorten van het houten kabinet van het bureaudossier gemakkelijk oplossen, en u helpen allen gedaan krijgen. Vergeleken met houten dossierkabinetten, zijn de kabinetten van het staaldossier praktischer en mooi, en hun hoge brandprestaties, elimineren veiligheidsrisico's.

laatste bedrijfsnieuws over Krijg een reeks kabinetten van het staaldossier voor uw bureau in de herfst  0

De gevaarlijkste kabinetten van het bureaudossier in de herfst zijn houten degenen. Ja, zoals we allen weten, worden de houten dossierkabinetten zeer riskante voorwerpen in de herfst wanneer de wind hoog is en de dingen zijn droog. Het vreselijkste ding is dat zij naar voren gebogen om zijn in brand te steken. Het kabinet van het staaldossier heeft de strikte brandtest, overgegaan en in de oven bij 1000 graden van Celsius 120 minuten kunnen worden gehouden. De temperatuur binnen het kabinet is veel lager dan de maximumtemperatuur van 180 graden van Celsius, dat absoluut de veiligheid van uw document opslag ontmoet. Daarom is het belang van de kabinetten van het staaldossier duidelijk.

laatste bedrijfsnieuws over Krijg een reeks kabinetten van het staaldossier voor uw bureau in de herfst  1

 

Nu is het kabinet van het staaldossier het wijdst gebruikte kabinet van het bureaudossier, naast zijn rijke kleurenselectie, verscheidenheid geworden, die functie, vrij esthetische waarde, goede kwaliteit en goedkope goederen vouwen. Er zijn een verscheidenheid van structuurvormen, gewoonlijk demontage, het vouwen, het vouwen, toevoeging en andere voordelen, in dit droge luchtseizoen, het kabinet van het staaldossier is absoluut het veilige grondgebied in het bureaumilieu, niet meer behoefte om zich over het kabinet van het bureaudossier ongerust te maken.

laatste bedrijfsnieuws over Krijg een reeks kabinetten van het staaldossier voor uw bureau in de herfst  2