Hoe te om een goede archiefkast te kiezen

September 22, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een goede archiefkast te kiezen

Hoe te om een goede archiefkast te kiezen

    De kabinetten zijn diverse documenten in verschillende bureaus, zijn er veelvoudige kabinetten, vertoningskabinetten. En de kabinetten zijn diverse bureaudocumenten, divers meubilair, vertoningskabinetten. En de kabinetten worden gebruikt om een verscheidenheid van verschillende bureaudocumenten, showcases en showcases op te slaan. Zo groot, is de homogenisatie van de producten van de fabrikanten van dossierkabinetten bijna de consensus van alle gangen van het leven. Ja, is het ook een koe voor de kabinetten van het staaldossier. , Hoe wij goede kwaliteitsdossiers kunnen kiezen!

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een goede archiefkast te kiezen  0

1. Bekijk het materiaal

Over het algemeen, omvat het staal in de kantoormeubilairindustrie wordt gebruikt hoofdzakelijk koudgewalste staalplaat en gegalvaniseerde staalplaat die. De gegalvaniseerde staalplaat heeft sterkere anticorrosieve capaciteit dan koudgewalste staalplaat en kan het leven van staal archiefkasten verlengen, maar de prijs is ook duurder dan koudgewalste staalplaat. heel wat. De oppervlakte van koudgewalste staalplaat wordt bespoten met elektrostatisch poeder, dat milieuvriendelijk, niet-toxisch en geurloos is, en nu de ondernemingstechnologie van het maken van staalmeubilair beter wordt en de betere, zo koudgewalste staalplaat de eerste keus voor het maken van staal archiefkasten is.

 

2. Bekijk de dikte

In de markt, volgens de dikte van de plaat, is het over het algemeen verdeeld in de dikke kabinetten van het plaatdossier en de dunne kabinetten van het plaatdossier. De dikte van de staalplaat van de gemeenschappelijke dunne het dossierkabinetten van het plaatstaal op de markt is over het algemeen 0.30.5MM, en de dikte van dikke platen is over het algemeen 0.60.8MM. Het gebeëindigde oppervlakte bespuiten zal de dikte van 0.1mm0.2mm verhogen. wegens de dunne materiële load-bearing selectie, het product en duurzaamheid kan niet worden gewaarborgd. Dit is een product dat onophoudelijk in prijs toe te schrijven aan de bovenmatige goedkope concurrentie in de markt is verminderd. Strikt genomen, kan het niet aan de eisen van gebruikers voor staal archiefkasten voldoen. Werkelijke vraag. Daarom slechts kiezend een staal archiefkast met een naakte plaatdikte van meer dan 0.6mm alvorens te bespuiten de basis is om het eeuwigdurende gebruik van de archiefkast te verzekeren.

 

3. Bekijk het vakmanschap

Het vakmanschap van de staal archiefkast is uiterst nauwgezet en niet uiterst nauwgezet, hangt hoofdzakelijk van de details van het product af, de hoek die proces, het het bespuiten procédé, het het malen procédé etc. vouwen. Bekijk elk verbindingspunt van het kabinet, met inbegrip van het verbindingspunt tussen horizontaal en verticaal, moet strak zijn, en er zou geen hiaten moeten zijn. De laden en de kabinetsdeuren zouden buigzaam openen en correct moeten sluiten en terugkeren. De rechte lijnen van de hoeken van het kabinet zijn vlak, zijn de hoeken vlot en rond, is de oppervlakte gevoelig en vlot, enz.

 

4. Bekijk de hoek

Van de kant van het kabinet, of de oppervlakte vlak is of ongelijk is omdat de staalplaat te dun is, zodat is het gemakkelijk te misvormen.

 

5. Bekijk toebehoren

Bekijk de kwaliteit van de toebehoren, zoals herhaaldelijk het openen van het slot, bekijk de gevoeligheid van de lente van de slotcilinder, zie of de oppervlakte van het slot fijn en vlot is, bekijken het materiaal, stevigheid, installatievorm van de handvat en hardwaretoebehoren, en of het grotere sterkte heeft. Of het op lange termijn kan weerstaan gebruik.

 

6. Bekijk de aanraking

Raak de oppervlakte met de palm van uw hand, hoofdzakelijk te zien om of de oppervlakte van de staal archiefkast vlak en vlot is, en of er kwaliteitstekorten zoals zwellingen en rimpels zijn.