Het veilige meubilair zal hoofdzakelijk tendens worden

July 29, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Het veilige meubilair zal hoofdzakelijk tendens worden

Het veilige meubilair zal hoofdzakelijk tendens worden

 

Volgens een onderzoeksrapport, in ontwikkelde landen, bereikt het aandeel huishoudens die vuurvaste brandkasten bezitten 90%, terwijl in mijn land het aandeel minder dan 5%. %above is. Met de hete verkoop van brandkasten in China, wijst het ook erop dat de brandkasten het belangrijkste anti-diefstal „meubilair“ voor families in de toekomst zullen worden.


In het verleden, waren de traditionele brandkasten hoofdzakelijk rechthoekig in vorm, met niets nieuw in verschijning, die uit wijsje met de meer en meer luxueuze decoratie van moderne tijden was. Daarom in het ontwerp van moderne brandkasten, naast zijn eigen kwaliteit die een grotere positie bezetten, is het verschijningsontwerp ook een belangrijke parameter geworden dat alle veilige fabrikanten en consumenten aandacht aan besteden. De huisgebruikers hebben meer eisen op de verschijning van brandkasten dan collectieve gebruikers, en zij zijn pietluttig over vormen en kleuren.


Een brandkast in de stijl van een bed houten kabinet dat wordt ontworpen, dat zowel en gesloten wordt vermenselijkt. De vorm is een belangrijke eis ten aanzien van meubilair, en een brandkast met een betere vorm zal populairder zijn.
In de toekomst, kunnen de gepersonaliseerde veilige producten een tendens of een richting, met meer en meer nieuwe vormen worden en menselijker. De gepersonaliseerde brandkasten zouden kleuren volgens gebruikersbehoeften moeten kunnen veranderen, en gebruikers voorzien van een verscheidenheid van vormen om te kiezen van. Bijvoorbeeld, zijn de ultra-kleine verzwijgbare brandkasten zeer populair met huisgebruikers.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het veilige meubilair zal hoofdzakelijk tendens worden  0