waarom wij kiezen gewoonlijk staalbed voor huisgebruik?

September 29, 2022

Voor die van u die in groepsslaapzalen hebben geleefd, zouden de bedden van het ijzerkader niet moeten onbekend zijn, zijn de bedden van het ijzerkader over het algemeen dubbel-dek-gebaseerd, naast wordt gebruikt in schoolslaapzalen, zijn er vele plaatsen waar zij, bouwwerfslaapzalen, huurhuizen, familieslaapkamers etc. worden gebruikt. Zo waarom zal het bed van het ijzerkader door vele consumenten worden ingestemd met?

laatste bedrijfsnieuws over waarom wij kiezen gewoonlijk staalbed voor huisgebruik?  0

1, ijzerbedden is verdeeld in de bedden van het hoekijzer, boven en beneden ijzerbedden, flatbedden. Geschikt voor fabrieksslaapzalen, schoolslaapzalen, huurhuizen, hotels, huizen en andere die plaatsen, minder door het milieu worden beïnvloed.

 

2, load-bearing capaciteit van het ijzerbed zijn veel groter dan het houten bed, welk ijzerbed met zijn duurzame, nieuwe vorm en gehouden van door vele vrienden.

laatste bedrijfsnieuws over waarom wij kiezen gewoonlijk staalbed voor huisgebruik?  1

3, eenvoudig vakmanschap, gemakkelijk te demonteren, demonteerden bij bewegen zich ook vrij licht is, gemakkelijk te vervoeren.

 

4, vergelijkbaar geweest met een eenpersoonsbed, het dubbele bed van het ijzerkader zijn gelijkwaardig aan een extra bed. U kunt beter gebruik van ruimte maken, het probleem van gebrek aan ruimte oplossen, maar ook verwervingskosten besparen.